Şoferul care a ucis de Crăciun doi tineri din Baia Mare ar fi fost sub efectul substanţelor interzise

28-12-2020 16:26


Apar informaţii noi în cazul tragediei care a avut loc în prima zi de Crăciun când doi tineri au fost spulberaţi de o maşină pe trotuar în Baia Mare.

Şoferul autoutilitarei care circula cu viteză extrem de mare prin oraş se afla sub efectul substanţelor interzise după cum susţin surse din ancheta. Unul dintre cei doi tineri a fost condus, luni, pe ultimul drum de către rude şi prieteni apropiaţi, iar celălalt va fi înmormântat mâine.

Şoferul autoutilitarei, un tânăr în vârstă de 32 de ani din Sălaj, circula cu viteza extrem de mare, a ajuns cu maşina pe trotuar unde i-a lovit în plin pe cei doi tineri în vârstă de 25 ani şi 30 de ani. Amândoi au murit pe loc.

Iniţial, şoferul de 32 de ani a fost testat pentru stabilirea alcolemiei, însă nu băuse alcool. Însă, după ce i s-au recoltat probe în vederea stabilirii consumului de droguri, rezultatul a ieşit pozitiv. La spital au ajuns şoferii, dar şi o a treia persoană care se afla pe trotuar.

Rudele povestesc că cei doi tineri voiau să se urce într-un taxi pentru a merge la colindat la prieteni.

Mătuşă: "La taxi a mers şi taxiul a fost lovit, dar nu ştim exact că n-am fost prin apropiere".

Vlad, unul dintre cei doi tineri, a fost condus astăzi pe ultimul drum de către rude şi prieteni apropiaţi. Era stâlpul casei pentru mama şi sora lui mai mică.

Mătuşa: "Foarte bun, eu n-am cuvinte să vă spun, un băiat de nota zece. Glumeţ, voios, un băiat vesel, nu sunt cuvinte. Nu crede lumea că sa întâmplat aşa ceva”.

Prieten: "Era foarte harnic şi isteţ. Avea grijă de familie. Era un tip responsabil şi avea nişte greutăţi. Stătea cu mama lui, dar îşi ajuta şi familia că are o soră mai mică."

Al doilea tânăr va fi înmormântat mâine, tot în Baia Mare. Între timp, şoferul de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO