Bărbat, bătut și lăsat fără o ureche, după ce vecinul a descoperit mesajele date soției


Ultimul update: Marti 07 Mai 2019 09:21
Data publicarii: Marti 07 Mai 2019 07:48
Categorie: Stiri actuale

Doi bărbaţi din Gorj au mers la poliţie după ajutor într-un scandal şi s-au trezit bătuți în curtea secţiei. Au fost atacaţi de 6 indivizi cu bâte şi răngi, iar unul dintre ei a rămas şi fără o ureche.

Din nefericire, niciunul dintre agenţi nu era la post în acel moment, pentru a interveni. Motivul bătăii este că șeful agresorilor crede că soția lui l-a înșelat cu victima. Aceasta neagă însă categoric că ar avea o relaţie amoroasă cu femeia.

Victimele, doi bărbaţi de 28 şi 33 de ani, s-au dus la sediul Poliţiei din localitatea Mătăsari pentru a cere ajutor de la oamenii legii. Doar că nici un agent nu se afla acolo în acel moment.

Mihai Kis: "M-au agresat acolo, eu m-am dus la Poliţie să îi reclam şi au venit toţi grămadă, în postul de poliţie, cu fraţii, şi au sărit pe mine. Nu am mai ştiut de mine".

Daniel Popescu: "M-am băgat să îi despart să nu îl omoare, că erau atâţia, mi-am luat şi eu bătaie."
Reporter: "Aici în curtea poliţiei?"
Daniel Popescu: "Da."
Reporter: "Nu era nimeni?"
Daniel Popescu: "Nu, era închis".

Nicoleta Călinescu, mătuşa victimei: "L-au atacat cu ce aveau în mână, leviere, sticle de bere, în secţia de poliţie aici a fost pus jos o dată şi apoi în uşa poliţiei".

Rudele şi locatarii dintr-un bloc învecinat au sunat la 112.

Martoră: "Atât au sunat şi la poliţie să vină. Dacă venea poliţia nu îl batea, l-au bătut în uşă la poliţie de l-au nenorocit".

În cele din urmă, bărbatul rănit a ajuns la spitalul din Târgu Jiu.

Dr. Gheorghe Stanciu - SJU Târgu Jiu: "De urgenţă am intrat cu el în sala de operaţie. Avea la urechea stângă o contuzie mare. Am făcut o reconstrucţie, cât s-a putut."

Victima a fost luată la bătaie pe motiv că ar fi avut o relaţie cu soţia agresorului său, cât timp acesta a fost plecat în străinătate.

Mihai Kis: "Nu am avut nicio relaţie, doar îmi scria ca vecini şi pe ea a bătut-o şi a fugit. O bătea mereu, se îmbăta şi o bătea."

În urma scandalului, poliţiştii au reţinut 6 agresori, dar niciunul dintre ei nu a rămas după gratii la expirarea cele 24 de ore.

Miruna Prejbeanu - purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: "Aceştia au fost prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru şi au primit măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile".

Bătăuşii sunt acum cercetaţi pentru lovire şi alte violențe şi pentru tulburarea liniştii publice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Vacanţă de vis din Australia s-a transformat într-un coşmar. Abuzurile la care a fost supusă
Momentul în care mai mulți bărbați se bat cu pumnii și picioarele într-un cazinou
VIDEO PROTVPLUS.RO