Bărbat injunghiat mortal de iubita cu 5 ani mai tânără, în Bacău. Motivul scandalului

04-12-2017 16:40

Certurile dese dintr-o familie din judeţul Bacău s-au terminat cu o crimă. O femeie în vârstă de 41 de ani şi-a înjunghiat iubitul, cu 5 ani mai mare.

Bărbatul fusese plecat la muncă în judeţul Braşov şi când s-a întors acasă şi-a găsit partenera băută. A urmat un scandal, iar femeia l-a lovit mortal. Omul s-a stins înainte ca salvarea să ajungă la el.

Cei doi aveau împreună 2 copii, o fată de 16 ani şi un băiat de 19. Nici unul nu era acasă. La un moment dat mama şi-a sunat fiul ca să îl anunţe că tatăl lui s-a întors de la muncă.

După câteva minute i-a telefonat din nou şi i-a cerut să ajungă repede acasă. Tânărul şi-a găsit părintele în stare gravă şi a sunat la 112.

Maria Grigoruţ, mătuşa victimei: "Adevărul e că se certau. El a venit de la Braşov, că a lucrat la Braşov, şi a venit, iar ea era pilita şi asta era problema. Ei s-au mai certat. Nu ne-am gândit la aşa ceva. Păcat".

Chiar dacă femeia nu şi-a recunoscut fapta, criminaliştii au găsit dovezi care o indică drept principala suspectă. Ea a fost arestată preventiv pentru omor.

Rudele spun că se vor îngriji de copiii cuplului, dacă mama lor va ajunge în puşcărie.


VIDEO PROTVPLUS.RO