Bărbat în comă după ce ar fi fost aruncat în râu de o femeie cunoscută pe internet

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
baia mare, aruncat, apa, tanar, femeie,
Pro TV

Un triunghi amoros s-a încheiat tragic în Baia Mare unde un bărbat de 37 de ani a ajuns în apele raului Săsar după ce ar fi foat aruncat de pe un pod, spun martorii, de o tânără pe care o cunoscuse recent pe internet.

Bărbatul din Braşov a venit în Baia Mare să o întâlnească pe fată, însă la ora stabilită a ajuns acolo şi fostul ei iubit.

Martorii spun că la un moment dat, după o ceartă aprigă, fata l-ar fi împins în rău pe nou-venit de la câţiva metri înălţime.

Bărbatul este acum în stare critică la spital iar ceilalţi doi protagonişti vor fi supuşi unei expertize psihiatrice.

Femeis se afla luni pe malul râului Săsar, în Baia Mare, împreună cu fostul ei iubit dar şi un bărbat venit din Braşov special să o cunoască după ce au stat de vorbă pe internet în ultima perioadă.

Martorii susţin că, la un moment dat, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost împins de pe pod de tânără.

Ospătarul unui local din preajma a văzut că pe apă pluteşte corpul unui bărbat, aşa că a chemat de urgenţă pompierii şi medicii. Veniţi la faţa locului salvatorii l-au scos pe bietul om din apa rece ca gheaţa şi au început manevrele de resurscitare.

Victima, în stare critică, a fost trasportată la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare. Poliţiştii au venit şi ei repede la faţa locului şi pentru că cei doi indivizi au devenit agresivi şi nu au vrut să se legitimeze - aşa că în final i-au dus la secţie.

Tânăra în vârstă de 23 de ani i-a şocat până şi pe medicii care încercau să îi salveze viaţa bărbatului ajuns în rău.

La un momenmt dat, cei doi chiar ar fi încercat să îi împiedice pe salvatori să îşi continue manevrele de resuscitare.

Acesta a fost şi motivul pentru care poliţiştii au reţinut-o imediat atât pe ea cât şi pe bărbatul de 43 de ani care o însoţea.

După o noapte petrecută în arest şi ore în şir de audieri, poliţiştii au decis să îi transfere la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei pentru o expertiză psihiatrică şi pentru a afla dacă cei doi au avut discernământ atunci când au comis faptele.

În urma analizelor vor afla şi dacă cei doi se aflau sub influenţa unor substanţelor interzise. Între timp, bărbatul, găsit cu hipotermie şi lovit la cap, este acum internat în comă la spitalul din Baia Mare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO