Barbat din Sibiu, arestat pentru ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu sapte minori


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2017 13:48
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat suspectat că a întreţinut raporturi sexuale cu cel puţin şapte adolescenţi, cu vârste între 12 şi 15 ani, a fost arestat la Sibiu.

Individul îşi alegea victimele din rândul copiilor cu probleme, le oferea băutura şi droguri, apoi îi filma în impostaze explicite.

Suspectul, în vârstă de 43 de ani, locuieşte fără forme legale într-un apartament din centrul Sibiului, la doar câțiva metri de Direcţia pentru Protecția Copilului.

Şase dintre victimele sale sunt băieţi, iar una este o fata de 15 ani. Ancheta a început pe 5 octombrie, când procurorii DIICOT au primit informaţia ca un băiat de 13 ani dintr-un centru de plasament a fost abuzat sexual.

Cu acea ocazie, suspectul ar fi realizat mai multe materiale video, pe care le-a prezentat şi altor copii din centru. Din cercetări a reieşit faptul că adolescentul nu era prima sa victimă.

Bărbatul racola copii din orfelinate sau familii nevoiaşe, îi îmbata, le oferea droguri, apoi îi batjocorea. La percheziţii, anchetatorii au găsit pe telefonul lui mai multe filme realizate cu ei.

Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile.

Scandal uriaş de pedofilie, în Moldova. Un om de afaceri s-a mutat în casă cu un elev de 15 ani
Un profesor din Prahova s-ar fi sinucis după ce s-a aflat că a avut o relaţie cu o elevă
VIDEO PROTVPLUS.RO