Bărbat din Reghin suspectat de clonare de carduri în SUA, arestat. Cum acționa

Ultima actualizare: 26-10-2020 12:12
Bărbat din Reghin suspectat de clonare de carduri în SUA, arestat. Cum acționa
Shutterstock

Poliţiştii din Mureş au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat bănuit că ar fi clonat carduri şi ar fi extras bani din conturile mai multor persoane pe teritoriul SUA.

Cel în cauză a fost arestat provizoriu pentru 30 de zile, conform News.ro.

”La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş au pus în executare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureş, pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din Reghin. Autorităţile judiciare din S.U.A. au formulat o cerere de asistenţă cu privire la cel în cauză. În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2019 şi până în prezent, împreună cu alte persoane, ar fi instalat dispozitive de acces la diverse bancomate şi terminale de plată”, anunţă Poliţia.

Aceştia ar fi colectat numere de conturi şi informaţii de cont, iar, ulterior, ar fi făcut mai multe retrageri de numerar din conturile victimelor.

Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureş, au făcut o percheziţie domiciliară la persoana bănuită de comiterea faptelor.

Cel în cauză a fost prezentat instanţei, iar aceasta a emis un mandat de arestare provizorie faţă de bărbat, în vederea extrădării.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO