Bărbat din Iași arestat după ce a agresat sexual o fată de 12 ani. Mesajele descoperite în telefon

Ultima actualizare: 05-12-2018 17:56

Un bărbat de 54 de ani, dintr-o comună din Iaşi, este acuzat de o faptă teribilă. Autorităţile spun că omul ar fi abuzat sexual o fetiţă de 12 ani, care îi era vecină.

Incidentul ar fi ieşit la iveală abia după ce copila le-ar fi povestit unor colege ce a păţit.

La început, bărbatul i-ar fi trimis copilei mesaje pe telefonul mobil, în care îi spunea că o iubeşte. Apoi, ar fi abuzat-o sexual în grădina din curtea casei în care locuieşte, dar şi într-o locuinţă din comună. Tatăl fetei nu bănuia nimic.

”Am aflat direct de la şcoală, după ce s-a întors din vacanţă. Fetița era în regulă, nu avea probleme, totul era bine. Dacă îmi dădeam seama, vorbeam eu personal”, spune tatăl fetei.

Vecinii celor implicaţi sunt şocaţi.

”Am lucrat cu el în Spania, în străinătate, nu era băiat rău. Nu m-am gândit că e în stare de aşa ceva”, spune un vecin.

În timp ce fata este ajutată să depăşească momentul, poliţiştii continua cercetările.

Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt Protecţia Copilului Iaşi
"Fetiţa a fost audiată şi evaluată de către psiholog. Este încadrată într-un program de consiliere psihologică. Este o evoluţie în starea emoţională şi speram să-şi revină cu totul.”

Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "Poliţiştii fac cercetări pentru agresiune sexuală. Un bărbat de 54 de ani, în perioada aprilie, iunie 2018 ar fi suspus o minoră la mai multe acte de natură sexuală. Într-adevăr, a suferit o traumă din cauza acestui abuz sexual."

Agresorul a fost arestat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO