Bărbat căzut cu parapanta în Cheile Turzii. A scăpat cu viață și a ajuns la spital cu elicopterul SMURD

Ultima actualizare: 20-10-2020 23:00
accident parapanta isu cluj
ISU Cluj

Un bărbat a căzut cu parapanta lângă Cheile Turzii. Rănitul a fost recuperat de salvamontiști și un echipaj SMURD, stabilizat și dus la spital.

Bărbatul de aproximativ 30 de ani căzuse în timpul unui zbor, marți seară. Apelul de urgență a fost efectuat în jurul orei 18, intervenind la fața locului salvatorii de la ISU Cluj și salvamontiștii din Cheile Turzii.

Victima a fost preluată de un elicopter SMURD și dusă la spital, cu multiple traumatisme

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost rănit, marţi seară, după ce a căzut cu parapanta, lângă Cheile Turzii. El a fost stabilizat de salvamontişti şi un echipaj SMURD, fiind apoi preluat de un elicopter SMURD şi dus la un spital din Târgu Mureş, relatează news.ro.

Echipajul SMURD şi salvamontiştii au coborât la o diferenţă de nivel de circa 15 metri pentru a stabiliza bărbatul şi pentru a-l ridica cu targa până la platoul unde a fost preluat de către elicopter.

Bărbatul, de circa 30 de ani, suferise multiple traumatisme, era în stare de conştienţă şi cooperant. Elicopterul l-a transportat la o unitate spitalicească din Târgu Mureş pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO