Bancomate aruncate în aer în Timiş şi Arad. Hoţii au fugit cu banii


Ultimul update: Vineri 14 Februarie 2020 13:39
Data publicarii: Vineri 14 Februarie 2020 10:05
Categorie: Stiri actuale

Poliţiştii din vestul ţării sunt în alertă după ce două bancomate din Timiş şi Arad au fost aruncate în aer, în puterea nopţii.

Indivizii au reuşit să scape, însă poliţiştii spun că ar fi vorba despre două persoane, care aveau feţele acoperite şi care au folosit o maşină de teren de culoare închisă.

Nu este exclus să vorbim despre aceiaşi autori, în ambele cazuri. De la Arad au reuşit să fure 300.000 de lei, iar în Timiş prejudiciul nu a fost deocamdată stabilit.

Primul atac a fost dat la Arad, la ora 3:16, când în cartierul respectiv s-a auzit un zgomot puternic. Jaful nu a durat mai mult de două minute, iar tâlharii au vopsit cu spray camerele de supraveghere, ca să nu fie filmaţi. Paznicul unui teren de fotbal din apropiere a ieşit imediat ce-a auzit bubuitură.

Zgomotele i-au trezit şi pe cei care locuiesc în zonă, pentru că geamurile băncii au fost sparte şi bancomatul aruncat în stradă.

Indivizii au încercat să îşi acopere toate urmele.

Nici nu se pornise bine ancheta în primul caz, că, după aproximativ o oră de la primul atac, un alt bancomat a fost aruncat în aer, de această dată în localitatea Belinț, din Timiş. Bancomatul fusese alimentat de curând, iar hoţii au reuşit să ia toate casetele cu bani. Poliţiştii verifică dacă cele două spargeri au aceiaşi autori.

La Arad, este al 4-lea caz de bancomat aruncat în aer din ultimul an. Doar într-unul dintre dosare au fost găsiţi hoţii, până acum. Iar în Timiş este al doilea atac, însă în primul caz autorii au fost prinşi.

La începutul săptămânii, şi în Sinaia a fost aruncat în aer bancomatul de la parterul unui hotel, aflat la doi paşi de castelul Peleş.

 

Tags: bancomat, furt, arad, timis,

VIDEO PROTVPLUS.RO