Băiat de 13 ani dispărut fără urmă la Brașov. Era în vacanță cu familia

14-05-2019 14:00

Un băiat de 13 ani din Constanța, aflat în excursie la Braşov împreună cu tatăl său, a dispărut de luni şi este căutat de poliţişti.

Copilul i-a spus părintelui său că merge la plimbare prin centrul vechi al oraşului, dar nu s-a mai întors la pensiunea unde era cazat. Poliţiştii au verificat dacă nu a ajuns la vreun spital, apoi au extins căutările.

Băiatul de 13 ani i-a spus tatălui că merge la o scurtă plimbare pe străzile din centrul istoric, în apropierea pensiunii în care stăteau, dar nu şi-a luat cu el telefonul mobil şi nici bani. Tatăl său s-a îngrijorat când a văzut că se lasă seara, iar copilul nu mai ajunge.

În jurul orei 20 a sunat la poliţie, iar anchetatorii au început căutările. Până în acest moment nimeni nu are niciun detaliu despre adolescent. Tatăl le-a povestit poliţiştilor că în Constanța pleca singur de acasă şi uneori mergea la săli de jocuri electronice pentru copii, însă e fiecare dată se întorcea înainte de lăsarea întunericul.

Băiatul are 1,55 metri înălţime, ochi de culoare verde/albatru, păr şaten deschis şi constituţie normală. La momentul plecării, era îmbrăcat în tricou de culoare gri si pantaloni de culoare negru cu gri. Cine are informaţii despre el este rugat să sune la 112.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO