Avertisment de călătorie în India din cauza tensiunilor de la granița cu Pakistan

Dată publicare: 06-08-2019 12:40
Dată actualizare: 06-08-2019 14:13


Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în India că, pe fondul escaladării tensiunilor de la graniţa cu Pakistanul, autorităţile au interzis circulaţia străinilor în Jammu şi Kashmir.

Diplomaţii români avertizează, de asemenea, că în zonă, serviciile de internet şi telefonie mobilă funcţionează doar sporadic. În regiunea de Nord-Est a Indiei există un pericol major de atacuri teroriste sau de desfăşurare a unor acţiuni ale grupărilor insurgente separatiste.

Pe de altă parte, în anumite state indiene se înregistrează periodic greve spontane care conduc la întreruperi în domeniul transporturilor, lipsa aprovizionării cu apă potabilă şi închiderea magazinelor.

În capitala New Delhi, poliţia locală a instalat puncte de control pe străzi şi în principalele puncte aglomerate din oraş pentru a verifica maşinile din trafic.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO