O autospecială ISU, de 1.700.000 de lei și fără CASCO, s-a răsturnat în Piteşti peste trei mașini

Ultima actualizare: 09-10-2017 13:31

O maşină de pompieri care se deplasa în viteză la un incendiu, s-a răsturnat, azi-dimineaţă, în Piteşti, peste trei autoturisme parcate pe marginea drumului.

Militarii au rămas blocaţi în autospecială, dar colegii lor le-au sărit imediat în ajutor şi i-au scos, unul câte unul, nevătămaţi. Incendiul a fost lichidat de un alt echipaj.

Autospeciala de 25 de tone, încărcată cu spumă şi apă, a atins, se pare, bordura străzii şi de aceea s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut cu câteva zeci de metri înainte că pompierii să ajungă la destinaţie.

Militarii scoşi din maşină răsturnată au fost duşi cu un echipaj SMURD la bază. Autospeciala a făcut zob o maşină parcată pe marginea străzii. A aruncat-o peste bordură, pe trotuar. Alte două autoturisme, unul parcat pe trotuar şi unul aflat tot pe stradă, au fost avariate.

Mai mulţi pompieri au fost mobilizaţi la faţă locului, pentru a ajută la ridicarea autospecialei şi a maşinilor avariate. Au fost aduse şi două macarale. Autospecială ISU, care valorează peste 1.700.000 de lei nu avea asigurare CASCO.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO