Autorităţile vor instala aparate cu bon pentru taxi în Centrul Vechi. Ce spune poliţia

Ultima actualizare: 13-01-2019 15:07

Tot mai mulți bucureșteni se plâng de calitatea serviciilor prestate de taximetriști și, pentru a-i ajuta, poliția locală face razii dese. Cea mai gravă situaţia este în Centrul Vechi al Capitalei.

În acest week-end, zeci de șoferi de taxi au fost opriți de poliţie - și mulți dintre ei au fost găsiți cu probleme. Unii luau clienți în Capitală, deși aveau autorizație pentru localitățile limitrofe.

Alții nu aveau toate documentele în ordine. Aşa că, în doar câteva ore, polițiștii au dat amenzi care se ridică, în total, la aproape 50 de mii de lei.

În special noaptea oamenii reclamă ca tariful este majorat mult peste costul real al cursei. Pentru că cele mai multe plângeri au fost făcute de clienţii localurilor din Centrul Vechi, autorităţile intenţionează să instaleze în zona automate cu bonuri de ordine, aşa cum sunt acum în aeroportul Otopeni.

Daniel Răsică, şeful Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti: "Problemele principale ţin de respectarea autorizaţiilor de transport, respectarea atestatelor profesionale, foarte multe plângeri de la cetăţeni pe faptul că sunt refuzaţi sau că li se face preţ la cursă."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO