Au furat 23.000 de lei din casa unei femei prin metoda "dau de pomană". În ce constă


Ultimul update: Vineri 29 Martie 2019 21:03
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019 20:56
Categorie: Stiri actuale
casiera care numara bani

Două femei din judeţul Prahova sunt cercetate de poliţişti pentru furt, victimă fiind o femeie de 81 de ani.

După ce au intrat în casa bătrânei din municipiul Brad, sub pretextul că vor să-i ofere "de pomană", într-un moment de neatenţie al victimei, cele două femei i-au furat dintr-un dulap economiile în sumă de 23.000 de lei, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Bătrâna le-a relatat poliţiştilor că le-a permis femeilor accesul în locuinţa sa, după ce acestea i-au oferit o bancnotă de 200 de lei, la care au cerut însă un rest de 100 de lei. În plus, cele două suspecte i-au adus victimei un platou cu prăjituri şi un colac, toate sub pretextul că "dau de pomană".

"Femeia le-a oferit celor două necunoscute 100 de lei, adică restul la cei 200 de lei oferiţi 'de pomană', după care a părăsit camera unde îşi ţinea economiile, fără să observe că una dintre cele două femei 'milostive' a profitat de neatenţia sa, a intrat în camera unde îşi ţinea banii şi i-a sustras din dulap 23.000 de lei", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat două femei, în vârstă de 29 şi 41 de ani, ambele din judeţul Prahova, faţă de care efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt. Verificările continuă pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspectelor, dar şi pentru recuperarea prejudiciului. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

Pățania a trei români care să dădeau drept carabinieri în Italia
Seif cu o sumă uriaşă de bani în el, furat de 2 hoţi din Argeş. Cum au fost prinşi
Seif cu o sumă uriaşă de bani în el, furat de 2 hoţi din Argeş. Cum au fost prinşi
VIDEO PROTVPLUS.RO