Au fost dati afara dintr-un bar, asa ca s-au razbunat cu bate si lopeti. "Clipe de groaza - asta am trait si traiesc"

Ultima actualizare: 05-10-2014 06:53

Ca dupa razboi: asa arata locuinta si barul unei familii din satul Slatina, in Suceava, dupa ce au fost vandalizate in miez de noapte de patru tineri.

Indivizii inarmati cu bate au facut prapad: au rupt gardul, au spart geamurile casei si au distrus tot ce au gasit in cale. In cladire erau doar un angajat si prietena lui, care au crezut ca nu mai ies vii de acolo, asa ca s-au ascuns sub masa si au sunat la 112.

Camerele de supraveghere au inregistrat minutele de cosmar.

"Dadeau cu pari in gard, in geam. Cand am iesit am vazut patru tineri care trageau de gratii, sa smulga usa, sa intre. Nu au reusit si au intrat pe geam in cele din urma, au spart cu lopata care se vede, au spart toate geamurile. Clipe de groaza, asta am trait si traiesc in continuare. Cred ca am nevoie de o consiliere psihologica. Nu pot sa-mi mai revin....", a spus Georgiana Beleaga, proprietara barului.

Dupa incident, politistii au reusit sa ii identifice pe tineri, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, si i-au dus la audieri.

Asa au aflat ca barbatii bausera cu cateva ore inainte, chiar in barul respectiv. Angajatul de acolo a inchis la un moment dat, spre nemultumirea indivizilor. Cei patru au plecat apoi intr-un club din Falticeni. Aici s-au intalnit cu prietenul proprietarei barului, cu care s-au certat.

Dupa ce au fost dati afara si din club, cei patru s-au intors in sat si s-au razbunat crunt, facind pagube de zeci de mii de lei. Doi dintre ei sunt cercetati in libertate pentru distrugere si violare de domiciliu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO