Au crezut că opresc un șofer beat, însă polițiștii au avut o surpriză uriașă. Cine era la volan

Dată publicare: 17-10-2017 13:36
Dată actualizare: 22-10-2017 19:33


Poliția Rutieră

Polițiștii din Suceava i-au întocmit dosar penal unui bărbat din Vâlcea, oprit de un echipaj rutier, pentru nu mai puțin de șase infracțiuni.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani s-a urcat în stare avansată de ebrietate la volanul unei maşini furate, în care a îngrămădit 11 persoane.

Supriza cea mai mare a venit în momentul în care polițiștii au constatat că acesta a prezentat la control un permis de conducere fals.

Într-un comunicat de presă, IPJ Suceava, a precizat că șoferul a fost oprit pentru control pe raza comunei Horodnic de Sus, în urmă cu câteva zile.

”Șoferul” a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării permisului de conducere eliberat de autoritățile ucrainene și prezentat de conducătorul auto, polițiștii au identificat o serie de neconcordanțe.

”În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul de 32 de ani nu posedă permis de conducere auto eliberat de autoritățile din România și nici pașaport, document necesar în vederea trecerii frontierei în statul Ucraina, sau permis de rezidență.

Din cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că joi, în jurul orei 23.30, bărbatul de 32 de ani ar fi sustras autoturismul din curtea locuinței unui bărbat de 52 de ani, din comuna Voitinel, unde locuiește fără forme legale, după care, s-ar fi deplasat în municipiul Rădăuți. De aici a luat cele 11 persoane pe care trebuia să le transporte la domiciliile lor din comunele Horodnic de Sus și Voitinel”, se spune în comunicat.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Sursa: Pro TV

Tags: sofer, suceava,


VIDEO PROTVPLUS.RO