Dosarul "atacati de fiul primarului din Deta". Baiatul cel mic, retinut si dus la audieri

24-07-2011 12:18

Dupa ore intregi de cautari in tot judetul Timis, dar si in judetele invecinate, politistii l-au retinut pe fiul cel mic al primarului din Deta.

Barbatul este suspectat ca sambata noaptea ar fi fost martor la un scandal in care fratele sau de 31 de ani i-ar fi taiat cu sabia si cutitul pe 3 localnici.

"Sunt majori, sa raspunda pentru faptele lor in fata legii", spune chiar tatal lor.

Victimele sustin ca politistii din localitate ar fi fost de fata, dar nu au intervenit, de frica. Oficialii de la Bucuresti, in schimb, precizeaza ca agentii au ajuns mai tarziu la fata locului, pentru ca erau intr-o alta misiune.

In baza unui mandat de perchezitie, politistii au intrat duminica seara in casa fiului cel mic al primarului si au ridicat de acolo cateva cagule si mai multe cutite. Tanarul de 27 de ani a fost retinut si dus imediat la audieri.

Localnicii il acuza ca ar fi luat parte la scandalul ce a avut loc in fata unei discoteci din Deta. Fratele sau mai mare le-ar fi cerut ranitilor taxa de protectie.

Mama unuia din raniti spune ca baiatul primarului i-ar fi urmarit special familia: neamurile tocmai vandusera un teren, pe bani grei, iar ea abia venise acasa, din Germania, cu economii frumusele. Doi dintre raniti au ajuns la spital in Timisoara, cu taieturi serioase.

Al treilea ranit, lovit la cap, a fost externat. Politistii din Deta sustin ca, in momentul scandalului, erau la alta actiune, si au ajuns tarziu, cand agresorii discparusera. Victimele ii contrazic.

Primarul orasului sustine ca nu este raspunzator de faptele baietilor sai. Fiul cel mare al primarului este in continuare cautat de politisti. Daca va fi gasit in acest caz, el poate ajunge dupa gratii pentru vatamare corporala, ultraj contra bunelor moravuri si atac cu arme albe.

Tags: violente, atacuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO