Asistenta gravidă din Cluj, diagnosticată cu o tumoare la genunchi, a ajuns de urgență la spital

31-01-2018 16:32


Tânăra de 32 ani, asistenta medică la Serviciul de Ambulanţă Maramureş, însărcinată în 7 luni, care a fost recent diagnosticată cu o tumoare de 8 cm la genunchi, a ajuns la spitalul din Cluj.

Femeia şi-a fracturat piciorul extrem de fragil, iar medicii încearcă să o stabilizeze până când vor decide să îi facă o operaţia de cezariană. Tânăra va trebui să ajungă în Italia pentru operaţia la picior, însă până acum s-au strâns doar 25 de mii de euro din cei o sută de mii de euro necesari.

Delia Dragoș este angajată de 8 ani la Serviciul de Ambulanţă din Baia Mare. Acum a ajuns de urgenţă cu un elicopter la Clinica de Ginecologie din Cluj.

Conturile deschise la Garanti Bank pentru Delia Dragoș:

Pentru donații în lei: RO34 UGBI 0000 3520 11494 RON
Pentru donații în euro: RO27 UGBI 0000 3520 11495 EUR

TITULAR CONT: Dragoș Delia ALexandra
E-mail pentru contul Pay Pall: bimbiro@yahoo.com

Aşteaptă un băieţel şi este însărcinată în luna a șaptea, însă pentru că tumoarea de la genuchi se extinde, riscă să îi erodeze şi mai mult din masa osoasă. Ca şi cum n-ar fi fost de-ajuns, tânăra şi-a fracturat piciorul după o mişcare uşoară în casă.

Tânăra este o luptătoare şi îşi doreşte să aducă pe lume copilul în orice condiţii. Prietenii şi colegii ei au reuşit să adune până acum doar 25 de mii de euro, un sfert din suma necesară în Italia.

Prietenii Deliei vor organiza pentru ea două spectacole caritabile în zilele următoare, la Teatrul Dramatic din Baia Mare.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO