Asistent medical găsit fără suflare în locuinţa sa. Ipoteza anchetatorilor


Ultimul update: Luni 13 Mai 2019 17:45
Data publicarii: Luni 13 Mai 2019 16:56
Categorie: Stiri actuale

Moarte cu multe semne de întrebare în oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Un asistent medical, de 49 de ani, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa, iar anchetatorii bănuiesc că s-a sinucis.

Apropiaţii lui spun că suferea de depresie, după ce s-a despărţit de soţie şi s-a îmbolnăvit, iar din cauza suferinţei nu mai putea lucra.

Bărbatul a muncit în Italia, unde s-a şi căsătorit şi a devenit tatăl unei fetiţe, care acum are 8 ani. În 2018 a divorţat şi a luat decizia de a reveni în ţară, aşa că s-a stabilit în locuinţa părinţilor săi, la Găeşti. Era bolnav şi nu a găsit niciun loc de muncă adecvat situaţiei sale.

Cei care l-au cunoscut povestesc că omul se plângea de dureri de spate şi de picioare, iar tratamentele pe care le urma păreau ineficiente.

Medicii din Găeşti spun că bărbatul a mai avut o tentativă de sinucidere, în urmă cu o lună. Atunci au reuşit să îl salveze.

Gândurile negre nu i-au dat pace, se pare, bărbatului. La sfârşitul săptămânii trecute, rudele au chemat iar salvarea pentru că îi era rău. Bărbatul a refuzat transportul la spital şi s-a stins după o zi de chin.

Politistii au ridicat din locuinţa o substanţă necunoscută pe care au trimis-o la laborator. În urma rezultatelor, urmează să se stabilească exact ce i-a produs moartea omului. 

Un tânăr cu depresie a căzut de la etajul 8 pe o mașină parcată lângă bloc
Un bărbat s-a sinucis după o vizită la spital. Ce i-au spus medicii
Gestul unui bărbat din Dâmboviţa, în Săptămâna Patimilor. Soţia, în stare de şoc
VIDEO PROTVPLUS.RO