Bucuria de a dărui. Aceasta este magia Crăciunului.

Mânați de acest crez, mai mulți angajați ai Ministerului de Interne din Bistrița-Năsăud au pregătit sute de sarmale.

Tot ei au fost cei care au dus bunătățile oamenilor mai puțin norocoși, pentru care sărbătorile nu înseamnă cadouri și mese îmbelșugate.

Jandarmii, polițiștii și pompierii din Bistrița-Năsăud care au renunțat la uniformă pentru câteva ore și-au arătat măiestria în bucătărie. Înarmați cu ingredientele necesare, s-au apucat de gătit, supravegheați cu atenție de câte un bucătar priceput.

Purtător de cuvânt Jandarmerie, Georgeta Cășvan: „Aceste bunătăți le pregătim pentru mai multe familii nevoiașe care vor fi mai mult decât fericite, să guste ceea ce am pregătit noi aici cu tot sufletul."

Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Poliție Bistrița-Năsăud„Dăruim ce avem noi mai important, timpul liber, să punem așa o parte din el pentru oameni care sunt mai puțin norocoși decât noi."

Purtător de cuvânt, Cristina Răcilă ISU Bistrița-Năsăud: „ISU a venit să pregătescă sarmale cu cel mai tare chef, pentru ca mai apoi să se bucure de gustul acestor sarmale, o familie nevoiașă."

Sarmalele, în care au pus și un strop de dragoste, au fost așezate în vase speciale din lut, pe care angajații Ministerului de Interne le-au dus unor familii care nu aveau ce pune pe masa de sărbători.

O femeie are nouă copii, pe care îi crește singură și toți stau cu chirie în două camere.

În total, sute de sarmale au fost împărțite oamenilor nevoiași din județ.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!