Ancheta la Spitalul Militar Focsani dupa o petrecere cu directorul si angajate in ipostaze indecente

Ultima actualizare: 18-04-2013 06:55

A fost veselie mare la Spitalul Militar din Focsani. Mai multi angajati, in frunte cu comandantul institutiei, au organizat un chef fara perdea, terminat cu un original numar de striptease.

 

Doua domnisoare: o blonda si o bruneta, care lucreaza la departamentul de resurse umane, apar in ipostaze... curajoase. Una dintre ele pozeaza pe scaunele si mesele de la birou si la un moment dat chiar ramane in sutien. Dupa ce fotografiile au fost facute publice, ministrul Apararii, Mircea Dusa, a dispus un control.

In fotografiile cu pricina il vedem chiar pe comandantul spitalului, colonelul Constantin Adochitei, care ii aseaza uneia dintre domnisoare o cravata pe care scrie "Fereste-ne Doamne de blonde dar... loveste-ne cu Lyla", probabil sarbatorita acestui inedit show din birourile Spitatului Militar Focsani.

Intr-o alta scena, farmacistul sef al spitalului se lasa dezbracat de cele doua colege, apoi o saruta pe genunchi pe domnisoara blonda asezata lasciv pe un birou.

De la chef nu au lipsit nici directorul financiar nici purtatorul de cuvant al institutiei care este si seful fetelor. Pentru ca toata lumea sa se simta bine, tanara de la...resurse umane renunta la inhibitii si pozeaza, provocator. Si colega ei se dezbraca dar ramane cu ceva mai multe haine pe ea. La un moment dat, una dintre ele il ameninta, in gluma, pe comandant cu un pistol.

Dupa ce aceste poze au fost facute publice, ministrul Apararii, Mircea Dusa, a ordonat o ancheta si a cerut ca in cel mult doua zile sa primeasca un raport detaliat asupra celor intamplate.

"Atunci cand asemenea fapte se petrec intr-o institutie militara nu pot fi de acord si nu accept sa se intample. E un spital militar unde exista regulamente, exista ordine"

O alta ancheta a inceput si la Colegiul Medicilor.

Dupa izbucnirea scandalului conducerea spitalului a refuzat sa faca orice fel de comentarii pe acest subiect. Nici macar purtatorul de cuvant nu a vrut sa-si comenteze imaginile in care apare el si cei din echipa manageriala.

Comandantul Spitalului Militar din Focsani, Constantin Adochitei, este medic primar de chirurgie generala si specialist in obstetrica ginecologie. In urma cu 5 ani a fost cercetat pentru malpraxis.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO