Anchetă în Dâmbovița. Au vrut să pregătească masa, dar au ajuns la spital cu arsuri grave

08-04-2019 08:19


Doi soţi din judeţul Dâmboviţa, în varstă de de 67 şi 72 de ani au ajuns duminică la spital, cu arsuri, în urma unui incendiu.

Aceştia se aflau în vizită la mama femeii în momentul în care bucătăria a fost cuprinsă de flăcări.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, totul ar fi pornit de la o scurgere de gaze.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 84 de ani, locuieşte singură în localitatea Bezdead. Fiica şi ginerele ei, de 67, respectiv 72 de ani veniseră în vizită la ea. Pregăteau masa când au izbucnit flăcările, iar bătrâna a dat alarma.

„Pregăteau mâncarea şi de la aragaz s-a produs flacără, s-a extins la furtunul de la butelie şi s-a format o flacără mare, a început proprietara să ţipe, am aruncat cu apă, toţi vecinii am sărit. Dar butelia era înăuntru şi ne-a fost frică”, spune un martor. 

Fata şi ginerele bătrânei s-au aventurat totuşi în casă pentru a încerca să mai salveze din bunuri, aşa că au fost răniţi.

Fiica proprietarei şi soţul sau au suferit arsuri la nivelul feței şi al mâinilor. Au fost transportaţi cu ambulantele la Spitalul Judeţean din Târgovişte, acolo unde au primit îngrijiri medicale şi se află sub strictă supraveghere a medicilor.

Pompierii sosiţi la faţa locului au stins incendiul complet. O anchetă urmează să lămurească exact din ce cauză a pornit focul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO