Dezvăluirile făcute de mama femeii care s-a aruncat, cu copiii, în fața trenului

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Vineri 18 August 2017 12:41
Categorie: Actualitate

Parchetul Bucureşti a început o anchetă în cazul femeii care a fost lovită de tren, împreună cu cei trei copii ai ei. Anchetatorii au deschis un dosar pentru omor şi încearcă să afle toate detaliile.

Joi, o femeie însărcinată, împreună cu cele trei fetiţe ale ei de 3, 8 şi 10 ani, au fost lovite mortal de trenul Bucureşti-Constanţa. Mama femeii care a recurs la cumplitul gest, le-a declarat poliţiştilor că fiica ei suferea de depresie, şi chiar fusese internată la spitalul Obregia.

Era ora 9.27 de minute când un apel la 112 cerea urgent ajutor în haltă Brăneşti din Ilfov, pe linia de cale ferată care leagă Bucureştiul de Constanţa. Femeia care a sunat a anunţat şocată că a văzut două persoane spulberate de tren, dar nimic nu anunţă dimensiunea reală a tragediei.

Primul echipaj de urgenţă ajungea la 7 minute distanţă după ce o femeia a anunţat la 112 că s-a produs o nenorocire fără să ştie însă tabloul macabru complet. Prima dată au găsit o pe mama cu copilul cel mare că mai apoi să-şi dea seama că sub tren mai sunt alte două victime minore. Au chemat în ajutor alte două echipaje de la salvare, însă rănile erau atât de grave încât erau incompatibile cu viaţă.

Poliţiştii au descoperit că victimele sunt o femeie şi cele trei fetiţe ale sale. Medicii de la faţa locului au anunţat şocaţi că femeia era însărcinată în 4 sau 5 luni.

Martorii ar fi văzut-o pe femeie ieşind în goană din zona împădurită şi aruncându-se împreună cu cele 3 fetiţe cu vârste de 3, şi respectiv 8 şi 10 ani în faţă trenului.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR: "Efectuăm cercetări la faţă locului. Se iau în calcul toate variantele posibile”.

 

Conductorul le-a spus anchetatorilor acelaşi lucru şi le-a povestit şocat că nu a putut să evite impactul la cei 160 de km pe ora cu care circulă trenurile interregio, fiind nevoie de aproape un km pentru a frâna.

Mecanicul a pus disperat în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ale locomotivei. Bietul om a fost atât de afectat încât şefii lui au decis că el să-şi continue drumul doar asistat de un coleg.

Armata de anchetatori a pornit iniţial pe toate pistele de la accident ori crimă până la sinucidere. Oricât de de neverosimil ar părea, ultima ipoteza e cea mai probabilă. În buzunarul femeii a fost descoperită o proba de netăgăduit.

Surse din anchetă spun că în buzunarul femeii a fost găsit un bilet de adio. De fapt o bucăţică de hârtie pe care mama copiilor a scris câteva cuvine: „Îmi pare rău, dar nu mai suport.”

Vestea s-a răspândit ca un fulger în toată comunitatea, iar rudele au sosit într-un suflet la faţa locului, inclusiv soţul femeii, vizibil şocat. De altfel la faţă locului a fost oprită o ambulanţă pentru a le acordă asistenţă rudelor în caz de nevoie. Din cauza numărului mare de victime a fost declanşată o anchetă criminalistică de amploare.

Bărbat călcat de tren în Vaslui. Ce a povestit mecanicul
Bărbat călcat de tren în Vaslui. Ce a povestit mecanicul
VIDEO PROTVPLUS.RO
copac cazut pe sosea
Drumuri blocate din cauza vântului şi viscolului. Copaci şi stâlpi au căzut pe şosele
Corina Creţu: "Toţi pretindem, cel puţin, că avem toleranţă zero la corupţie"
Măsura luată de Ecaterina Andronescu după scandalul diplomelor de medic false
Război total Toader - Lazăr: "Vom ataca la CCR OUG pe legile justiției"
Tramvaie blocate şi copaci căzuţi pe maşini în Capitală, din cauza vântului puternic
Reacția unei femei când este întrebată cât cheltuie lunar pe haine: „Îmi e teamă!”
Primarie 1
Localitatea cu primărie într-un conac de 200.000 €. Oamenii merg, însă, prin noroaie
Podul căzut la Ploieşti putea zdrobi zeci de oameni. Oficial: "Nu ştiu cât de vechi e"
OUG pe Legile Justiţiei a scos magistraţii în stradă. Ar putea urma o grevă fără precedent
RADET intră în faliment săptămâna viitoare. Ce se va întâmpla apoi cu bucureştenii
Polițiști răniți după ce mașina lor a fost spulberată într-o intersecție din Iași
A furat 40.000 lei prin telefon. Poliţia a prins-o, dar nu a găsit niciun ban din pradă