Ancheta complicata in Constanta, dupa ce doi frati au fost impuscati de padurar. Cele doua variante ale incidentului

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14

Ancheta de amploare intr-o localitate din judetul Constanta, dupa ce doi barbati, frati intre ei, au fost impuscati de un padurar.

Victimele, aflate acum la spital cu rani grave in zona ochilor, sustin ca au fost atacate din senin in timp ce se indreptau spre casa. La randul lui, padurarul le-a spus politistilor ca cei doi furau lemne, iar cand au fost descoperiti, l-ar fi atacat cu batele, iar el s-a aparat cu arma.

Incidentul s-a petrecut intr-o padure din sudul judetului Constanta, aproape de granita cu Bulgaria. Cei doi frati sustin ca nu furau lemne, ci se indreptau spre casa dupa ce adunasera animalele de langa padure. Barbatii sustin ca padurarul ar fi tras din senin spre ei mai multe focuri cu o arma cu bile de cauciuc.

Politistii care cerceteaza cazul sustin ca varianta celor doi nu este credibila. Inclina sa-l creada pe padurar, care sustine ca el a fost, de fapt, atacat de cei doi barbati atunci cand i-a surprins furand lemne.

Bilele de cauciuc cu care a tras padurarul le-au produs rani grave in zona fetei celor doi barbati, iar medicii spun ca s-ar putea sa le fie afectata vederea.

La randul lui, padurarul a primit si el ingrijiri medicale, dupa ce a primit mai multe lovituri de bata in cap.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO