Ameninţare cu bombă la un centru comercial şi spitalul judeţean din Ploiești. 150 de persoane evacuate

Dată publicare: 13-11-2018 20:40
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


pirotehnisti bomba

O ameninţare cu bombă vizând un centru comercial şi spitalul judeţean din Ploieşti a fost înregistrată marţi seara la numărul 112.

La faţa locului a fost demarată de către instituţiile abilitate o operaţiune de evacuare, izolare a zonei şi verificare, informează reprezentanţii Poliţiei şi ai ISU.

Potrivit reprezentanţilor ISU, au fost evacuate 150 de persoane de la complexul comercial.

Conform reprezentanţilor Poliţiei, la numărul 112, "o voce bărbat a sesizat un atac cu bombă la un supermarket din zona de nord a Ploieştiului şi la Spitalul Judeţean".

În primă fază, nu se procedează la evacuare persoane din spitalul judeţean, pentru că se presupune că este o glumă, însă se fac verificări amănunţite în complexul unităţii medicale. În zonă s-au deplasat o autospecială de accidente colective şi calamităţi şi grupa operativă.

"Pompierii militari au început montarea corturilor în parcarea Spitalului Judeţean în eventualitatea în care se impune evacuarea pacienţilor", au anunţat reprezentanţii ISU Prahova.

La centrul comercial s-a deplasat autospeciala pirotehnică.

Poliţia a anunţat că în cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: Agerpres

Tags: bomba, alerta, isu, pompieri,


VIDEO PROTVPLUS.RO