Alertă în Târgu Mureș. Un incendiu puternic a izbucnit în centrul orașului

Ultima actualizare: 14-07-2021 17:40

A fost alertă la Târgu Mureș, după ce un incendiu a izbucnit în centrul orașului, iar mai multe imobile lipite unele de altele au fost în pericol să se aprindă.

Focul a pornit la un foișor din curtea unei locuințe și s-a extins rapid la acoperiș. Intervenția rapidă a pompierilor a evitat un dezastru.

Alarma s-a dat cu puțin înainte de ora 12:00. Vecinii au observat fumul gros care se ridica deasupra caselor și au sunat imediat la numărul de urgență. Mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe au intervenit repede.

De la foișor, flacările s-au extins la casă, iar acoperișul a ars cu repeziciune.

Căpitan Gagyi Mihaly , comandant Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș: "Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximatv 100 de metri pătrați la acoperișul unei case. Pericol de propagare era la vecinii din apropiere, deoarece această construcție este compusă din mai multe imobile".

La parter funcționau un cabinet stomatologic și un laborator. Locatarii din clădiri și angajații de aici au reușit să părăsească la timp imobilele.

Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În privința cauzei, pompierii iau în calcul un scurtcircuit, dar nu exclud că incendiul să fi fost provocat de un grătar făcut în curte. Cercetările continuă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO