Panică în sectorul 4 al Capitalei. Două femei atacate în plină stradă cu o armă albă

16-12-2019 14:13

Clipe de panică în sectorul 4 al Capitalei, unde două femei au fost atacate cu o armă albă, în plină stradă.

Imediat după ce s-a dat alarma prin 112, polițiștii Secției 14 din București au ajuns pe Bulevardul Dimitrie Cantemir și au reușit să-l găsească și să-l imobilizeze pe agresor.

Femeile au fost atacate ziua în amiaza mare, de un bărbat pe care nu-l mai văzuseră niciodată în viața lor. Nimeni nu poate spune deocamdată care a fost motivul pentru care bărbatul, presupus cetățean străin, a sărit la femeile lipsite de apărare, una de 54 de ani, alta de 64 de ani.

Amândouă au fost rănite în zona gâtului și fetei și după ce alarma s-a dat la 112, au fost transportate la spital pentru a fi văzute de medici. Din fericire, starea amândurora este stabilă și recuperarea va fi rapidă.

Bărbatul care le-a atacat a fost prins la nici 200 de metri de locul în care a comis infracțiunea și dus imediat la poliție, unde un procuror a preluat deja ancheta. El este cercetat sub acuzarea de tentativă de omor, care se pedepsește cu jumătate din anii de pușcărie prevăzuți pentru crimă. Asta, bineînțeles, dacă se va dovedi că bărbatul avea discernământ în momentul în care le-a atacat pe femei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO