Al treilea caz de deces la un concurs de mancat. Un barbat de 69 de ani din Bacau a murit inecat cu un biscuit

Ultima actualizare: 18-05-2014 07:08
biscuite

De un sfarsit neasteptat a avut parte un nevazator de 69 de ani din Bacau. Omul a murit in timp ce participa la un concurs de mancat biscuiti, care, grabit sa castige, s-a inecat.

Martorii incidentului au sunat imediat dupa ajutor si asistati telefonic de medici au incercat sa-l salveze. Din pacate, eforturile lor au fost zadarnice.

Victima, de 69 de ani, participa la "Zilele Barbatului" organizate de Asociatia Nevazatorilor din Bacau la o pensiune din apropierea orasului. Pentru persoanele asistate, asociatia a organizat mai multe jocuri si concursuri.

Barbatul ghinionist s-a numarat printre finalisti, iar pentru departajare organizatorii au decis o proba de mancat biscuiti. Dupa ce a inghitit cativa, omul s-a simtit vizibil rau si s-a asezat pe un scaun. Nu a durat mult si a cazut fara suflu. O ambulanta a venit de la Bacau in zece minute, insa pentru barbat era deja prea tarziu.

Trupul lui va fi supus necropsiei, iar medicii legisti vor decide care a fost cauza mortii. Cazul batranului nu este singular: la Plescoi un barbat a murit inecat cu o bucata de carne, iar in Ilfov un altul s-a inecat intr-un concrus de infulecat clatite si, pentru ca nu exista acolo un echipaj al ambulantei, a murit.

Autoritatile atrag atentia organizatorilor ca la astfel de concursuri sunt obligati sa asigure asistenta medicala permanenta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO