Agent de la IPJ Dambovita, acuzat de un sofer pentru abuz in trafic. Imaginile filmate de camera de bord a barbatului

Dată publicare: 02-11-2016 08:05
Dată actualizare: 05-11-2016 07:13


Un agent de la serviciul Economic din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita este acuzat de un sofer ca l-ar fi sicanat in trafic si l-ar fi determinat sa traga pe dreapta.

Barbatul povesteste ca, imbracat in civil, conducea masina politiei si a intrat pe un drum principal fara sa acorde prioritate. Iar de aici pana la scandal a fost doar un pas.

Camera de bord instalata pe masina lui Romeo Diaconu, inginer la Oficiul de Cadastru din Targoviste, a surprins incidentul. Barbatul venea de la Gaesti si se indrepta spre locul de munca. La intrare in orasul Targoviste, pe un drum cu doua benzi de circulatie pe sens, un autoturism i-a aparut brusc in fata. Un camion, care mergea in spate, a fost cat pe ce sa ii izbeasca pe amandoi.

"Nu mi-a dat prioritate, am franat si eu si camionul, nu a marit viteza, m-am bagat pe dreapta, pur si simplu am intrebat, domne, ce?!? Dansul a deschis geamul si m-a somat sa trag pe dreapta ca este de la politie", a povestit Romeo Diaconu.

Soferul care a inregistrat totul se gandeste acum sa il reclame pe ofiter pentru cele intamplate.

"Eu am impresia ca este un abuz, un abuz de serviciu. Daca lucrezi la politie, nu iti faci dreptate in trafic", a povestit barbatul.

Cel acuzat le-a spus sefilor sai ca s-a infuriat pe conducatorul auto dupa ce omul i-ar fi aratat semne obscene. Superiorii lui au declansat o ancheta si fac verificari pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO