Adolescentul care a fugit de acasa dupa ce a luat note mici la Evaluare a fost gasit. Prin cate orase a ajuns elevul

Ultima actualizare: 05-07-2015 07:04
copil disparut

Adolescentul de 15 ani care a fugit saptamana trecuta de acasa, nemultumit din cauza notelor de la examenul de Evaluare nationala, a fost gasit miercuri seara.

Baiatul era pe o strada din municipiul Targu-Jiu, a declarat joi, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Lucian Stroe, pentru Agerpres.

Marius Balaceanu a fost identificat de fosta lui invatatoare, care i-a sunat pe parinti, acestia gasindu-l pe adolescent pe strada Victoriei din Targu-Jiu. El a fost audiat de catre politisti, care au stabilit ca, pe parcursul celor aproape sase zile cat a lipsit de acasa, baiatul nu a fost victima vreunei agresiuni.

"Vineri, tanarul a plecat de acasa cu bicicleta, a ajuns la Baia de Arama in judetul Mehedinti, de unde a luat un taxi pana la Drobeta Turnu Severin. De acolo a plecat la Craiova, apoi la Alba Iulia, Timisoara, Deva, Bucuresti, Giurgiu, Constanta, apoi a mers inapoi la Bucuresti, dupa care s-a dus la Videle, de unde a venit la Targu-Jiu. Minorul nu a fost victima vreunei agresiuni in aceasta perioada. El a fost audiat de politisti si incredintat familiei", a afirmat Lucian Stroe.

Marius Balaceanu, in varsta de 15 ani, elev la Scoala Generala Voievod Litovoi, a plecat de acasa in data de 26 iunie, zi in care au fost afisate rezultatele de la evaluarea nationala. Tanarul obtinuse nota 6,50 la matematica si 5,50 la romana, declarandu-se nemultumit in fata parintilor cu privire la punctaj.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO