Adolescentă de 17 ani din judeţul Alba, violată de un băiat pe care îl cunoștea, dar și de amicii acestuia


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018 12:12
Categorie: Stiri actuale

Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 17 ani din judeţul Alba. Fata a fost violată pe o păşune din localitatea Daia Română şi îi acuză pe trei indivizi de 15, 18 şi 22 de ani!

Băieţii i-au furat fetei cele două telefoane şi au ameninţat-o cu bătaia dacă suflă o vorbă despre cele întâmplate. Poliţiştii i-au prins imediat pe suspecţi şi, pe baza probelor, i-au arestat preventiv.

Tânăra îl cunoştea pe băiatul de 18 ani şi a acceptat să se întâlnească cu el. Împreună cu ceilalţi tineri au mers la un bar din Alba Iulia, unde au consumat băuturi alcoolice. Fata a vrut să plece acasă, iar tinerii au chemat un taxi şi au dus-o pe o păşune din apropiere.

Acolo, tânăra, se pare că, a întreţinut relaţii sexuale de bună voie cu băiatul de 18 ani, apoi ceilalţi doi au agresat-o, la rândul lor, şi au violat-o.

Speriată, fata a încercat să o sune pe mama ei, însă tinerii i-au luat telefonele şi au ameninţat-o.

Poliţiştii au intrat pe fir şi au găsit acasă la tânărul de 18 ani telefoanele victimei. Suspecţii au fost arestaţi preventiv: cel de 18 ani şi cel de 22 de ani pe o perioadă de 30 de zile, iar cel de 15 ani pentru o perioadă de 20 de zile.

 

Ce pedeapsă riscă adolescentul care a violat o fetiță de 3 ani, în Cluj
Fetiţă de 3 ani, violată de un adolescent din Cluj. Agresorul a fost prins
VIDEO PROTVPLUS.RO