Adolescent din Brașov, căutat de rude și polițiști. Unde a fost văzut ultima oară

Dată publicare: 15-05-2018 17:00
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Un băiat de 15 ani din Rotbav, judeţul Braşov, dispărut de acasă, este căutat de 3 zile de către rude şi poliţie.

Era crescut de bunici de la vârsta de 8 ani, după ce părinţii lui au divorţat. Sâmbătă dimineaţa, adolescentul era la stâna familiei şi bunicul a pornit, ca de obicei, cu oile la păşunat. De atunci, nu mai știe nimic despre copil. Se pare că a fost zărit, ultima oară, în zona gării din Braşov.

Băiatul de 15 ani nu mai mergea la şcoală, după ce a avut câteva conflicte cu colegii. Obişnuia să îi ajute pe bunici la treburile gospodăreşti şi la stână. Era cuminte şi nu a părăsit satul neînsoţit niciodată.

Sâmbătă la ora 10 a fost văzut lângă gara din Braşov, când a încercat să ia legătura cu mama lui - cerându-i unui taximetrist telefonul mobil.

Femeia nu a răspuns, iar când a revenit cu un apel la numărul de pe care a fost contactată, şoferul i-a spus că băiatul a plecat, dar nu ştie unde. Rudele se tem că nu se descurcă de unul singur în oraş şi că oricine i-ar putea face rău, aşa că au cerut ajutorul poliţiei.

La momentul dispariţiei, adolescentul purta haine negre şi o şapcă albastră. Cine are veşti despre el, este rugat să sune la 112.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO