Acuzatii de malpraxis. Operata de chist ovarian si externata, a murit brusc

Ultima actualizare: 05-09-2012 16:22

Rudele unei femei de 34 de ani din Vaslui ii acuza pe medici de moartea acesteia. Tanara, mama a doi copii, a fost externata din spital acum 4 zile, dupa ce i s-a extirpat un chist ovarian. Iar ieri femeia a murit subit.


In urma cu aproximativ o luna de zile, tanara a facut un avort. Atunci, medicul i-a spus sa revina la un control pentru ca a observat ca e ceva in neregula. In urma investigatiilor, tanara a aflat ca are un chist ovarian care trebuie operat si, dupa cateva zile, a fost internata. Pe 30 martie a fost supusa unei interventii chirurgicale, iar pe 10 aprilie a plecat acasa. Rudele spun ca se simtea rau in continuare. Abia se misca si respira cu greutate.

Ieri dupa-amiaza, in timp ce se afla cu fiul de 6 ani acasa, femeia s-a prabusit. Desi medicii de pe Ambulanta au incercat din rasputeri sa o readuca in simtiri, tanara de 34 de ani nu a mai putut fi salvata. Astazi, oamenii au mers la morga pentru a afla o explicatie.

Rudele spun ca femeia nu a fost niciodata bolnava si ca moartea i s-a tras de la operatia de acum doua saptamani. Medicii de la spitalul din Vaslui spun insa ca decesul pacientei nu are nici o legatura cu operatia.

Spitalele romanesti sunt grav bolnave: cum intri cu o boala si iesi cu 3

Familia asteapta acum rezultatele anchetei incepute de politisti. Daca se va dovedi ca medicii au gresit, rudele femiii vor merge pana in panzele albe ca sa-i faca sa plateasca.

IMAGINI SOCANTE! Sistemul sanitar e putred. Asa arata un pacient "ingrijit"
 


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO