Actorul Alexander Zudor s-ar fi deghizat în om al străzii când și-a atacat victimele. Are 2 copii și este divorțat

03-02-2021 08:06


Actorul Alexander Zudor s-a deghizat în om al str...
Actorul Alexander Zudor s-ar fi deghizat în om al...

Incident scandalos în Capitală, unde autorităţile au reţinut un actor liber-profesionist, bănuit că la sfârşitul anului trecut ar fi violat o tânără şi ar fi încercat să agreseze alte două femei.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, cunoscut în special din producţii publicitare, ar fi premeditat atent fiecare atac, susţin anchetatorii.

Polististii susţin că Alexander Zudor, unul dintre cei mai întâlniţi actori din spoturile publicitare, şi-ar fi început seria atacurilor la sfârşitul anului trecut. Prima victimă, o tânără de 22 de ani, a fost şi cea care a avut de suferit cel mai mult. Mergea acasă, când, puţin înainte de miezul nopţii, a fost abordată de bărbat şi agresată într-o parcare.

„În luna noiembrie a anului trecut, mai exact la începutul lunii, am fost sesizaţi de o femeie că ar fi fost violată şi agresată pe o stradă din Sectorul 5 de către un bărbat necunoscut, care avea asupra sa un cuţit”, a declarat inspectorul de poliție Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Câteva săptămâni mai târziu au fost reclamate alte două atacuri. Victimele ar fi scăpat de viol pentru că au început să ţipe, iar agresorul s-ar fi speriat şi ar fi fugit. Cele trei femei au dat detalii similare despre el. Un bărbat îmbrăcat ponosit, ca să creeze falsa impresie că este un om al străzii, şi care avea masca de protecţie pe faţă.

Locatar: „În luna decembrie, la jumătatea lunii, în jurul orelor 21:30, o vecină care este chiriașă în bloc, la etajul superior, a deschis unei persoane de sex masculin, a intrat după ea în bloc, iar în momentul în care liftul a sosit a încercat să intre după ea în lift și să îi fure telefonul, o tentativă de jaf."

Ultima agresiune ar fi avut loc într-o scară de bloc situată în imediata vecinătate a Pieţei Sudului din Sectorul 4 şi ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere de lângă lift. A fost exact ceea ce au avut nevoie anchetatorii. Cu ajutorul imaginilor, a fost reconstituit traseul agresorului până acasă şi, după câteva zile de filaj şi după ce s-au asigurat că e aceeaşi persoană cu agresorul, l-au reţinut.

Bărbatul este tatăl a doi copii, este divorţat şi nu are antecedente penale. Cei care îl cunosc sunt şocaţi de acuzaţii. Ei spun că Alexander ar fi un om exemplar, mai puţin atunci când bea. Tot aceştia povestesc că după ce ar fi fost părăsit de iubită, actorul ar fi încercat să se apropie iar de familie.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei: „Din verificările efecuate până acum, nu ar figura cu antecedente penale. Până la urmă nu contează ocupația lui, ci fapta pe care a săvârșit-o."

La audieri, Alexander Zudor nu a dat nicio declaraţie, însă, potrivit apărătorului său, respinge categoric acuzaţiile şi crede că cele trei victime l-au confundat.

În mai puţin de 24 de ore, viaţa actorului Alexander Zudor s-a schimat radical. Dacă până acum era în luma reflectoarelor şi se bucura de admiraţie, odată cu acuzaţia de viol şi tentativă şi-a ierdut libertatea. Un judecător a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 10 ani de închisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO