Activitatea incineratorului de la Brazi, Prahova, a fost suspendată, din cauza unor deșeuri medicale extrem de periculoase

Ultima actualizare: 14-01-2021 13:50

Activitatea incineratorului de la Brazi, Prahova, a fost suspendată. Echipe de control au găsit, în curtea societatii, deșeuri medicale extrem de periculoase.

Revoltător este că nu e prima dată când se întâmpla acest lucru.

Resturile medicale, printre care măști şi combinezoane, folosite în secţiile Covid, au ajuns să fie trântite pur şi simplu în curtea societăţii.

Vorbim despre deșeuri extrem de periculoase, care ar fi trebuit depozitate într-o cameră frigorifică. Activitatea incineratorului a fost suspendată, după ce mai multe echipe de la agenţia de protecţie a mediului au mers în control.

De altfel, în ultimii ani, au curs sancţiunile la adresa acestei societăţi. Chiar şi localnicii, sătui de fumul gros şi negru emis de coşul incineratorului, au protestat în stradă.

În luna noiembrie a anului trecut, societatea a fost amendată cu 100 de mii de lei în urma neregulilor găsite. Tot atunci, Gara de Mediu a anunţat că activitatea va fi suspendată dacă nu se remediază problemele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO