Accidentul misterios in care un roman a murit in Ungaria. Ce a urmat dupa ce i s-a facut rau intr-un microbuz

Ultima actualizare: 16-01-2017 07:33

 Un barbat din Gorj a pierit intr-un accident rutier inca nelamurit, pe o autostrada din Ungaria. Omul in varsta de 42 de ani lucra ca sudor in Belgia si plecase cu microbuzul din Romania, inapoi la munca.

 Primele informatii arata ca el s-ar fi dat jos din masina, dupa ce i-a cerut soferului sa opreasca si brusc ar fi incercat sa traverseze drumul de mare viteza, fara sa tina cont de masinile care circulau in mare viteza pe acolo. A fost lovit de o cisterna si a murit pe loc.

Cornel Dabu mai lucrase in strainatate si dupa sarbatori s-a urcat intr-un microbuz pentru a pleca spre Belgia. In apropiere de Budapesta i s-a facut insa rau. A coborat din microbuz si, spre uimirea celor cu care era, a rupt-o la fuga intr-o directie necunoscuta.

Ana Dabu, mama barbatului: "L-au scos afara la aer si a luat-o la fuga, a plecat, nu s-a mai dus la microbuz. Baietii spun ca au stat trei ore dupa el, politia din Ungaria le-a luat declaratii la toti si apoi le-a dat plecarea."

Ioana Cismaru, ruda a barbatului: "Ei l-au scapat din maini si el a fugit, nu l-au mai prins si l-au lasat. Se si inserase, lume multa pe acolo, ce sa faca prin lume sa il prinda, l-au lasat. A facut politia cercetari si apoi a dat drumul la masina, apoi s-a aflat ca a murit. Cumnatul lui din Timisoara a sunat la Ambasada la unguri si a aflat ca e mort."

Rude ale barbatului au plecat in Ungaria pentru procedurile de repatriere. Ciudat este ca tatal barbatului a pierit in conditii similare cu mai multi ani in urma.

Dumitru Staicu, ruda: "Tatal lui a murit tot din accident, fratele lui tot in accident, parca a fost ceva ca si el a murit tot din accident, atat pot sa va spun eu ca suntem vecini aici vizavi si suntem si neamuri."

Trupul va fi repatriat imediat ce autoritatile maghiare vor permite acest lucru. Politistii din tara vecina au deschis o ancheta pentru a stabili clar imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO