Accident grav pe soseaua de centura a orasului Craiova. Un barbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital


Ultimul update: Duminica 09 Noiembrie 2014 00:14
Data publicarii: Joi 06 Noiembrie 2014 07:37
Categorie: Stiri actuale

Neatentia a dus la o tragedie miercuri seara, pe soseaua de centura a orasului Craiova. Un sofer si-a pierdut viata, iar alte trei persoane au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un alt autoturism.

Barbatul care a pierit in impact a vrut sa intre de pe centura, pe drumul national, dar n-a acordat prioritate atunci cand a facut manevra, spun politistii.

Accidentul s-a petrecut fulgerator, povestesc martorii. "Daca el a vrut sa faca la stanga si ala a venit cu 200 la ora, a dat in el de i-a zburat motorul", spune un barbat.

In urma impactului extrem de puternic, cei trei pasageri, dar si soferul masinii care voia sa intre pe drumul national, au fost azvarliti pe asflat.

Soferul a fost resucitat de medicii de la ambulanta mai bine de 45 de minute. Dar organismul barbatului nu a mai reactionat.

Pasagerii, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 50 si 60 de ani, au fost transportati la spital cu rani grave.

Comisar sef Florin Cristea, Biroul Politiei Rutiere Craiova: "Autoturismul Dacia circula pe drumul judetean 643 F, iar la intersectia cu drumul national 65 nu a acordat prioritate autoturismului Rover, care circula din directia Bals catre Filiasi."

Cealalta masina implicata in accident a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului. Cel de la volan a scapat teafar.

VIDEO PROTVPLUS.RO