Accident grav pe Autostrada Soarelui. Femeie rănită, dusă cu elicopterul la spital


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 03 Mai 2018 16:08
Categorie: Stiri actuale
accident a2

Accidentul a avut loc la kilometrul 80 al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa.

 

O femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată joi după-amiaza cu un elicopter la un spital din Constanţa după ce a suferit un traumatism cranian în urma unui accident rutier produs la kilometrul 180 pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, a informat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tatarici.

"SAJ Constanţa a fost informat cu privire la producerea unui accident rutier pe A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 180, în urma căruia o persoană a fost rănită. La faţa locului s-a deplasat un elicopter care a preluat victima accidentului, o persoană de sex feminin în vârstă de 25 de ani care prezintă traumatism cranian, dar este conştientă, stabilă, aceasta fiind transportată la un spital din Constanţa", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este oprită pe banda a doua în zona în care s-a produs accidentul, iar traficul se desfăşoară pe prima bandă şi pe cea de urgenţă a sensului de mers către Constanţa. Poliţiştii estimează că în maximum 60 de minute circulaţia va reveni la normal.

FOTO: CTNEWS.RO

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO