Accident de munca in Bistrita: un barbat a cazut de la 3 metri inaltime

Ultima actualizare: 01-11-2012 22:13
Santier

Un muncitor care lucra la o balastiera din satul bistritean Sieu Odorhei a ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce a cazut de la aproximativ trei metri inaltime, de pe o banda transportoare.

Inspectorul sef adjunct Constantin Candrea de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bistrita-Nasaud a declarat ca barbatul, in varsta de 58 de ani, originar din satul Coasta, a fost transportat la spital cu o ambulanta.

"Nu stim deocamdata daca lucra la firma Romstrade (cea care reabiliteaza DJ 151 - n.r) sau la alte firme cu care aceasta are contracte. Cert este ca este un accident de munca, omul cazand de pe o banda transportoare de la circa trei metri inaltime, pe un morman cu resturi de asfalt si mixtura. Facem o ancheta ca sa vedem in ce circumstante s-a petrecut accidentul”, a spus el.

Statia de asfalt de la Sieu Odorhei este folosita de firma SC Romstrade SRL, care lucreaza la reabilitarea DJ 151, cel mai lung drum judetean din Bistrita-Nasaud care asigura legatura cu judetul Mures.

Se lucreaza pe o lungime de 76,7 km. Reabilitarea DJ 151 este asigurata prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul de stat, suma fiind de 126,6 milioane de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO