A transmis live pe Facebook cum este atacat cu ranga după ce a anunțat la 112 că un restaurant nu respectă regulile

Ultima actualizare: 01-02-2021 12:19
Atacat cu ranga după ce a anunțat la 112 că un restaurant nu respectă regulile. Agresorul a așteptat întâi să plece poliția
Alba 24

Un bărbat din Alba a transmis live pe Facebook cum este atacat cu ranga, iar mașina i-a fost distrusă de către un individ cu cagulă, imediat după ce de la fața locului plecase o patrulă de poliție chemată prin 112 pentru că un local nu respecta regulile.

 

În urma incidentului care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Bistra s-a deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, dar se efectuează și o anchetă internă la IPJ Alba pentru a se vedea cum au acționat polițiștii chemați prin 112 anterior agresiunii, dar și pentru că restaurantul ar aparține unui polițist, scrie Alba 24.

Bărbatul, cunoscut pentru criticile pe care le aduce polițiștilor din Alba, a sunat la 112 pentru a reclama faptul că un restaurant ce ar fi deținut de un om al legii funcționa cu încălcarea restricțiilor impuse în pandemie.

 

Agresorul a așteptat mai întâi să plece polițiștii

 

O patrulă trimisă la fața locului a găsit restaurantul închis și a plecat în scurt timp de la fața locului, iar la câteva secunde de la plecarea polițiștilor, dinspre localul vizat a venit un bărbat, cu cagulă pe față și cu o rangă în mână.

Individul a distrus parbrizul și apoi celelalte geamuri ale mașinii, întregul incident fiind filmat din interiorul autovehiculului de către bărbatul care a sunat la 112.

”Inspectoratul de Poliție Județean Alba asigură opinia publică de faptul că sunt verificate toate aspectele legate de acest incident și sunt efectuate toate demersurile necesare pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor”, a precizat IPJ.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO