Trafic în condiții de iarnă în Capitală. Străzile secundare nu au fost deszăpezite

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

În Capitală, a nins 16 ore, iar zăpada nu se va topi curând, pentru că vine gerul. Cât despre trafic, s-a circulat în condiţii de iarnă pe marile bulevarde, în timp ce pe străzile laterale, fiecare şofer s-a descurcat cum a putut.

Mai puţin de jumătate din alei şi drumuri ale cartierelor rezidenţiale au fost curăţate, după cum au recunoscut chiar primarii.

Bucureştiul a fost marți împărţit în două. Arterele principale au fost curăţate de zăpadă, dar străduţele secundare, printre blocuri, erau neatinse.

Dacă drumurile pentru maşini au fost luate în seamă de autorităţi, trotuarele au rămas la urmă. Doar acolo unde oamenii gospodari au ieşit şi le-au curăţat s-a putut circula civilizat.

Spre prânz, zăpadă s-a mai topit, iar străzile s-au transformat în balti noroioase. Iar în perioada următoare se anunţă tot vreme de iarnă, cu temperaturi mai mici cu cel puţin 10 grade faţă de media normală.

Zilele următoare vor fi geroase, iar în partea de sud şi sud-est va ninge. În Capitală, vor fi între minus 3 şi 0 grade şi spre sfârşitul săptămânii va ninge din nou.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO