A murit inecat cu o bucata din carnea porcului abia taiat. Nu este primul caz in acest sat din Prahova

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

Moarte stupida pentru un barbat de 56 de ani din Prahova. Omul s-a inecat cu o bucata de carne la pomana porcului si, din pacate, nici medicii de la ambulanta sositi sa ii acorde primul ajutor nu l-au mai putut salva.

Au declarat decesul dupa aproape o ora de manevre de resuscitare. Barbatul din satul Palanca, judetul Prahova, si-a ajutat fata in gospodarie la taiatul porcului. Totul a mers ca pe roate si cand au terminat treaba s-au asezat cu totii sa guste din pomana porcului. Pentru Constantin insa a fost ultima imbucatura.

"S-a inecat. Aoleu ca mor, mor, mor si a cazut si a murit, nu iti vine sa crezi asa ceva dar asa dintr-o data", a spus Georgeta Barbu.

Rudele au asistat inmarmurite la scena si nu s-au priceput sa ii acorde omului primul ajutor. Au chemat repede ambulanta, iar medicii au incercat sa-l readuca la viata, dar manevrele lor au fost zadarnice.

Vestea ca barbatul a murit inecat cu o bucata din carnea porcului abia taiat a facut repede inconjurul satului.

Culmea este ca in acelasi sat, in urma cu cativa ani, un alt barbat a avut parte de o moarte asemanatoare, tot la pomana porcului. Medicii spun ca in asemenea situatii salvarea poate veni numai de la o persoana care stie ce manevre trebuie sa faca: un necunoscator poate face mai mult rau decat bine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO