A murit după ce l-a atacat un urs. Bărbatul își creștea singur cele două fetițe

Ultima actualizare: 22-03-2019 18:36

Atacat de un urs în pădure, un bărbat de 35 de ani a murit în ambulanţă, pe drum spre spital, în urma rănilor grave.

Tragica întâmplare a avut loc vineri dimineaţă, în preajma localităţii Crișeni din Harghita. Prietenii victimei spun că tânărul îşi creştea singur cele două fetiţe şi lucra cu ziua pe la oamenii din sat.

Tânărul s-a dus cu căruţa în pădure, împreună cu alţi trei bărbaţi, ca să ia de acolo pământ pentru flori. La întoarcere, într-un moment în care s-a îndepărtat de tovarăşii lui, ursul l-a atacat din senin.

Reprezentanţii fondului de vânătoare bănuiesc că este vorba despre o femelă, care ar fi devenit agresivă pentru că avea pui în apropiere.

Echipajul de la Ambulanţă chemat imediat în ajutor a constatat că victima era în stare gravă, cu muşcături pe piept, braţe şi gât. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul a intrat în stop cardiorespirator şi murit în drum spre spital.

Vânătorii se plâng ca în zona trăiesc prea mulţi urşi, iar Ministerul Mediului nu le dă voie să îi împuşte. Ei au anunţat că vor încerca să identifice animalul care l-a atacat pe bietul om.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO