A fost prins dupa 10 de ani de la crima. Ucigasul fiului unui judecator din Arad, arestat in Spania

Ultima actualizare: 27-04-2014 07:17

Dupa zece ani de cand l-a omorat pe fiul unui judecator din Arad, unul dintre criminali, a fost prins, miercuri, in Spania.

Florin Moldovan, in varsta de 35 de ani, se ascundea in regiunea Murcia si, pe baza informatiilor obtinute de politistii aradeni ,si transmise colegilor spanioli, acestia au reusit sa-l incatuseze.

Barbatul urmeaza sa fie extradat in perioada urmatoare si va ajunge la Penitenciarul din Arad unde va ispasi o pedeapsa de 18 ani de inchisoare.

Florin Moldovan este acuzat ca, impreuna cu un alt individ, Ovidiu Rachita, l-au omorat in bataie in mai 2004, pe Traian Trifa. Tanarul avea doar 20 de ani si era fiul unui cunoscut judecator din Arad.

Dupa ani de zile de investigatii, procurorii i-au pus sub acuzare pe cei doi calai. Anchetatorii au stabilit ca, in urma unei incaierari, in mai 2004, cei doi l-au batut pe tanar si l-au lovit apoi cu masina.

I-au abandonat trupul intr-un loc izolat din zona strandului Neptun. Dupa ani de proces, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Rachita la 20 de ani de inchisoare.

Partenerul sau a fost condamnat la 18 ani de temnita, insa a reusit sa fuga din tara si sa se ascunda sub o identitate falsa. Ieri insa, a fost capturat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO