Principalul suspect în cazul crimei din Oradea ar fi fiul unui chirurg. Sorin Rogia, dat în urmărire


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 11 Noiembrie 2017 20:36
Categorie: Stiri actuale

Pașii importanți făcuți în investigația privind crima de acum câteva zile, dintr-un parc, din Oradea. Anchetatorii au reușit să-l identifice pe principalul suspect și încearcă acum să-i dea de urmă.

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, care ar fi, se pare, băiatul unui medic chirurg din oraș.

Medicii legiști au confirmat că victima, fiul unei asistente medicale, în vârstă tot de 27 de ani, a murit în urmă rănilor grave suferite în zona capului.

In parc, criminalistii au găsit mai multe probe, printre care și amprente, care le-au oferit indicii despre agresor.

Autoritatile cer acum ajutorul tuturor celor care pot oferi detalii despre el. Cei care au informații sunt rugați să se adreseze imediat celei mai apropiate secții de poliție sau să sune la 112.  

''În cauza având ca obiect fapta de omor comisă în Oradea, în cursul zilei de sâmbătă, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Rogia Sorin Ioan, în vârstă de 27 de ani. Acesta nu se află la acest moment în custodia autorităților judiciare, fiind derulate activități specifice în vederea găsirii lui, însă, în vederea punerii lui sub acuzare există indicii temeinice'', a anunțat sâmbătă purtătorul de cuvânt al parchetului, Maria Cotrău, conform Agerpres.

Cadavrul unui bărbat de 27 de ani a fost găsit, joi, în cartierul Cantemir din Oradea, pe malul pârâului Peța.

''Am fost anunțați că un trecător a văzut pe spațiul verde, în zona delimitată de blocuri, între strada Grigore Ureche și pârâul Peța, cadavrul unui bărbat prezentând multiple urme de violență la nivelul capului. (...) Din cercetările preliminare rezultă că moartea a survenit în condiții de violență extremă prin aplicarea mai multor lovituri cu un corp dur în zona capului'', declara, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Maria Cotrău.

Ulterior, în cursul zilei, anchetatorii au anunțat că au deja un cerc de suspecți și că au început audierile.

Beneficiarii de locuințe sociale din Oradea riscă să rămână în stradă. Regulile pe care nu le respectă
Femeie în stare gravă la spital, după ce mașina ei a fost izbită de un polițist de frontieră
VIDEO PROTVPLUS.RO