A fost găsită adolescenta de 16 ani din Târgu Mureș, dată dispărută luni. Anunțul polițiștilor

Ultima actualizare: 25-09-2019 19:08
Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş, dată dispărută
IPJ Mureș

Polițiștii din Mureș au anunțat, miercuri, că adolescenta de 16 ani din Târgu Mureș, dată dispărută de familie, luni dimineață, a fost găsită pe raza altui judeţ.

"Minora de 16 ani din municipiul Târgu Mureş a cărei dispariţie a fost sesizată poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş la data de 23 septembrie de către mama sa a fost depistată pe raza altui judeţ. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că minora a plecat de bunăvoie de acasă, însoţită de o femeie adultă, căreia i-a solicitat sprijinul pentru rezolvarea unor neînţelegeri din familie. Tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar în acest moment se află în grija autorităţilor statului", se arată în comunicatul IPJ Mureş, informează Agerpres.

Poliţiştii mureşeni adresează mulţumiri instituţiilor şi persoanelor care au acordat sprijin în găsirea fetei, în urma apelului lansat în cursul zilei de marţi.

Adolescenta de 16 ani din Târgu Mureş a fost dată dispărută de familie, după ce luni dimineaţă a ieşit din imobil pentru a merge în curte şi nu s-a mai întors. Mama fetei a anunţat Poliţia.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO