A fost găsit spânzurat în casa părintească. Ultima conversație avută cu un coleg

15-10-2019 17:16

Un tânăr, de 30 de ani, din Brâncoveanu, judeţul Dâmboviţa, a fost găsit fără suflare, luni seara, în curtea casei părinteşti.

După primele verificări, poliţiştii au ajuns ca concluzia că bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor. Era supărat din cauză că nu reuşea să îşi întemeieze o familie, dar şi pentru că părinţii lui divorţaseră.

După ce părinţii lui s-au separat, tânărul a ales să locuiască împreună cu tatăl său. Muncea în construcţii şi era harnic, povestesc cei care l-au cunoscut. Ieri, după-amiază nu a mai răspuns la telefon, iar apropiaţii au început să îşi facă griji.

Laurențiu Drăgan, colegul tânărului: ”M-a sunat pe la 1, 1 şi ceva, că vrea două milioane. ”Bă, sunt la muncă, îţi dau diseară când vin”. După aia m-a sunat pe la 3, bre, mă omor. Du-te, mă, ce ai? După aia l-am sunat la 4, 5, 6 nu a mai răspuns”.

Colegii l-au descoperit pe tânăr în gospodărie, însă era prea târziu, nu mai avea semne vitale..

Mihaela Ciobanu, asistent Ambulanţa Titu: ”Am fost solicitaţi pe 112 pentru un pacient de 30 de ani, spânzurat. Am ajuns la faţa locului, am găsit pacientul decedat de câteva ore, nu s-au impus manevre de resuscitare”.

Rudele şi prietenii bărbatului nu au explicaţii pentru gestul său, mai cu seamă că nu a lăsat un bilet de adio în care să spună ce-l apasa. Ştiau că se simţea singur, dar nu înţeleg de ce şi-a dorit moartea.

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru autopsie. Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle ce l-a determinat pe tânăr să se sinucidă.


VIDEO PROTVPLUS.RO