Incident deosebit de grav la o scoala din Bucuresti. Un elev ar fi fost aruncat de la etaj de colegi

Ultima actualizare: 21-02-2013 07:00

Parintii unui copil sustin ca fiul lor a fost aruncat de la primul etaj de niste colegi.

Norocul pustiului din clasa a VI-a a fost ca sub geamul respectivei clase se afla acoperisul de la intrarea in institutia de invatamant care i-a atenuat caderea si astfel nu s-a zdrobit de asfalt.

Politistii si inspectorii scolari au demarat anchete paralele pentru a afla adevarul.

Totul s-a intamplat la Scoala 199 din Capitala, in timpul orei de istorie, la care profesoara, care este si directoarea scolii, nu si-a facut aparitia.

"Patru colegi l-au luat de maini si picioare si i-au zis ca-l arunca pe geam, il tineu doi de picioare si doi de spate. El s-a impotrivit, insa agresorii au insistat pana cand l-au aruncat pe geam de la etajul 1", a povestit mama baiatului.

Baiatul a cazut pe o terasa de beton aflata la mai putin de un metru si jumatate distanta de fereastra. Din fericire pentru el s-a ales doar cu niste vanatai. Asa ca s-a intors in clasa si le-a povestit dirigintei si directoarei ce a patit. Acestea insa ar fi incercat sa musamalizeze incidentul extrem de grav.

Au considerat ca a fost o joaca, asa ca nu i-au anuntat nici pe parintii victimei, nici pe cei ai vinovatilor.

Autoritatile au inceput verificarile abia cand mama baiatului lovit a facut reclamatii.

Mama copilului este revoltata ca dascalii nu au luat in serios problema. Ea spune ca a apleat la un psiholog pentru ca fiul ei sa treaca peste acest eveniment.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO