A dispărut fără urmă după o ceartă cu soția. Rudele se tem de ce este mai rău


Ultimul update: Marti 05 Februarie 2019 17:34
Data publicarii: Marti 05 Februarie 2019 16:38
Categorie: Stiri actuale

Căutări într-o comună din Bacău, unde un bărbat de 47 de ani a fost dat dispărut în urmă cu 3 zile. Omul a plecat de acasă după ce s-ar fi certat cumplit, la telefon, cu soția lui care muncește în străinătate.

Rudele se tem de ce e mai rău, mai ales ca bărbatul ar fi spus că nu mai vrea să trăiască. Poliţiştii fac acum cercetări în speranța că-l vor găsi în viaţă.

Bărbatul locuieşte cu fiica lui. Tânăra le-a spus autorităţilor ca în urmă cu o săptămână părinţii ei s-au certat la telefon, iar femeia l-a avertizat că are de gând să-l părăsească.

De atunci bărbatul a fost de neconsolat şi i-a spus tinerei că are de gând să-şi pună capăt zilelor. Zilele trecute i-a zis fiicei că se duce până la un vecin, dar nu s-a mai întors.

Omul şi-a lăsat acasă telefonul mobil, banii şi documentele personale. Speriată, tânăra a sunat la poliţie şi a cerut ajutorul. Martorii spun că l-au văzut ultima dată pe om în zona barajului Galbeni.

Bărbatul are constituţie robustă, păr şaten, tuns scurt şi ochi căprui. În momentul dispariţiei purta o geacă de culoare verde închis, pantaloni maro şi bocanci negri.

Cine are informaţii este rugat să sune la 112 sau să anunţe cel mai apropiat post de poliţie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Cum a fost descoperit adolescentul din Sălaj dispărut de peste două luni
Primele imagini cu avionul dispărut al lui Emiliano Sala. Un cadavru, găsit înăuntru
VIDEO PROTVPLUS.RO