A anunţat la 112 că urmează să nască, dar i s-a închis telefonul înainte de a spune locul exact

17-07-2018 15:27


ambulanta

O femeie care se afla în pădurea Băneasa şi a anunţat la 112 că urmează să nască, dar i s-a închis telefonul înainte de a spune locul exact, a fost salvată de poliţişti care au însoţit echipajele medicale.

Femeia a fost găsită aproape în stare de inconştienţă şi după ce a fost dusă la spital a născut o fetiţă perfect sănătoasă, relatează news.ro.

Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, luni, de către o femeie, prin intermediul 112, cu privire la faptul că urmează să dea naştere unui copil şi se află în zona pădurii Băneasa, fără a putea preciza cu exactitate locul în care se află. Ulterior, telefonul acestei s-a închis.

”Astfel, întreg dispozitivul de siguranţă publică al Secţiei 2 Poliţie, împreună cu două echipaje din cadrul Secţiei 5 Poliţie, dar şi cu echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, s-au deplasat în zona indicată în vederea depistării femeii în cauză. În urma activităţilor de căutare desfăşurate în perimetrul indicat de apelantă, poliţiştii au descoperit locul în care se afla femeia, vizibil însărcinată, căreia i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de către unul dintre echipajele ambulanţei, ulterior fiind transportată la spital, unde la scurt timp a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase”, anunţă Poliţia Capitalei.

Femeia a fost găsită approape în stare de inconştienţă, iar poliţiştii nu au putut stabili deocamdată exact cum a ajuns în pădure, dar nu pare a fi fost victima unei infracţiuni.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO